top of page
  • oijarun

Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske - Karlovac

Bliži nam se svibanj, a samim time i 19.5 - dan kada u Hrvatskoj obilježavamo Dan izviđača. Već tradicionalno povodom Dana izviđača nacionalni Savez izviđača Hrvatske u suradnji s izvršnim organizatorima priređuje jednu od većih aktivnosti u godini

15. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske


Prošle smo godine sudjelovali na Zborovanju koje se održalo u Velikoj Gorici u organizaciji SIHa te Turopoljske udruge skauta “Tur”. Kako nam je bilo možete pogledati u online albumu : https://www.flickr.com/photos/scoutshr/albums/72177720308485876/


Ove se godine Zborovanje održava u Karlovcu od 17. do 19. svibnja 2024. godine.

Domaćin 15. Zborovanja Saveza izviđača Hrvatske je Odred izviđača "Vladimir Nazor" Karlovac.


Zborovanje je namijenjeno svim članovima Saveza izviđača Hrvatske.


PROGRAM:

Za sve sudionike kroz subotu i nedjelju održava se raznolik program koji među ostalim uključuje i Igre poletaraca, Državnu izviđačku olimpijadu, Izviđački olimpijski višeboj, Sportske igre, Večernji kulturno-zabavni program, obilazak edukativnih lokacija i znamenitosti u Karlovcu i okolici.


SMJEŠTAJ:

Pčelice i poletarci će biti smješteni u prostoru školske dvorane Ekonomsko-turističke škole Karlovac dok će izviđači, istraživači i stariji članovi biti smješteni u šatorima u parku Ekonomsko-turističke škole Karlovac


CIJENA:

Kotizacija za Zborovanje iznosi 50 Eura - u tu cijenu su uključeni:

  • Troškovi prehrane

    • petak - večera

    • subota - doručak, ručak i večera

    • nedjelja - doručak i ručak

  • Troškovi logističke podrške

    • kemijski wc, održavanje livada, odvoz otpada...

  • Trošak osiguranja sudionika

  • Troškovi izvedbi programskih aktivnosti

  • Sudionički paket i promotivne aktivnosti

  • Troškovi volontera i sudionika

PRIJEVOZ:

Na Zborovanje putujemo vlakom zajedno sa ostalim udrugama sudionicama kako bi iskoristili pravo na besplatna putovanja za učenike osnovnih škola.

Da bi se ostvarilo pravo na navedene pogodnosti svi učesnici trebaju posjedovati aktivne HŽ iskaznice. Molimo sve one koji već posjeduju HŽ iskaznicu da provjere imaju li aktivan učenički profil za školsku godinu 2023./2024. (ukoliko je kartica produljena od početka šk. god. onda sigurno imaju), a one koji još nemaju karticu da istu izrade. Izrada traje nekoliko dana od predaje zahtjeva pa vodite o tome računa, a svi detalji oko izrade nalaze se ovdje:


PRIJAVA:

Nužan uvjet za sudjelovanje je plaćena članarina za 2024. godinu - ukoliko niste sigurni je li članarina plaćena pitajte voditelje, a informacije o plaćanju možete pogledati ovdje:


Prijave za aktivnost traju do 28.4.2024. godine, a uplate kotizacija do 29.4.2024. godine. Nakon navedenih datuma kotizacija se uvećava za 5 Eura.

Prijava se smatra potpunom ukoliko je ispunja online prijavnica:



te uplaćena kotizacija od 50 Eura na odredski račun:

IBAN: HR2023600001101599231

s napomenom "Zborovanje 2024. za ovdje navesti ime za koga se uplaćuje".


Dodatne informacije vezane uz suglasnost za Zborovanje, precizne termine polaska i povratka kao i popis opreme objavit ćemo kako će se Zborovanje približavati.


Za eventualna pitanja obratite se voditeljima.


Vidimo se,

JAAAAARUN!




250 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page