top of page
  • oijarun

ONLINE IZVIĐALICA

Dragi naši članovi, roditelji i simpatizeti. Nadamo se da ste svi uspješno odradili tranziciju iz normalne životne rutine, školskih i poslovnih obaveza itd. u trenutne online formate.


Budući da je održavanje klasičnih izviđačkih aktivnosti nemoguće, a s ciljem kontinuirane ponude izviđačkog programa, Savez izviđača Hrvatske pokrenuo je online projekt IZVIĐALICA.


IZVIĐALICA je skup online portala preko kojih će se prenositi razni izazovi, igre, radionice, izviđački projekti... za sve izviđačke dobne kategorije diljem RH. Na kreiranju sadržaja IZVIĐALICE rade mnogi izviđački voditelji iz više izviđačkih udruga pa tako i iz Odreda izviđača Jarun.


IZVIĐALICA je zamišljena kao aktivnost slobodnog vremena i nikako zbog nje nemojte zapostaviti školske obaveze, ali IZVIĐALICA je odlična za popunjavanje pauza između učenja i provođenje slobodnog vremena.


IZVIĐALICA je "tek" startala i očekujte da će u skorije vrijeme biti prepuna raznim sadržajima, a u međuvremenu pokušajte savladati ono što je trenutačno ponuđeno. Dio aktivnosti na IZVIĐALICI izvršavati će se online, dio fizički a dobar rješavanja dio izazova biti će ostavljen izviđačima na maštu i kreativnost.


Temeljno mjesto IZVIĐALICE je web stranica na adresi : http://izvidalica.scouts.hr/ ,

popratni sadržaji nalaze se na INSTAGRAM stranici : https://www.instagram.com/izvidalica/ , a uskoro očekujte i edukativne sadržaje na youtube kanalu : https://www.youtube.com/channel/UCVvDKr5XeDTAtqa6piRl4fg .


Za dodatne informacije slobodno se obratite na brojeve telefona:

svi - Matej : 099 689 1048

poletarci/pčelice - Dora : 099 434 7032

izviđači/planinke - Majstor : 098 480 175

istraživači - Preksa : 099 405 5672


Svakako pogledajte što naš prijatelj Dario iz 28. SDI Dubrava ima reći o izviđalici: http://izvidalica.scouts.hr/izvidalica/




114 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page