top of page
  • oijarun

Odred izviđača Jarun na danima Trešnjevke-jug

Kao i mnoge godine do sada čast nam je odazvati se na menifestaciju obilježavanja Dana Trešnjevke-Jug te u društvu ostalih udruga i društava koji djeluju na području istih mjesnih Odbora kao i mi prezentirati se širem građanstvu.


O samim Danima Trešnjevke-Jug možete pročitati na :https://cekate.hr/program/dani-tresnjevke-jug/


Odred izviđača Jarun sudjelovat će na manifestaciji u subotu 13.5.2023. i to konkretno u mjesnim Odborima Vrbani i Prečko.


Poletarci i pčelice 6. družine će zajedno sa svojim voditeljima sudjelovati na obilježavanju Dana na Vrbanima (točnije Vrbani III) u subotu od 10 - 13h. O manifestaciji na Vrbanima možete pročitati na : https://cekate.hr/program/dani-tresnjevke-jug-vrbani/


Izviđač i istraživači 9. i 12. družine će zajedno sa svojim voditeljima sudjelovati na obilježavanju Dana na Prečkom u subotu od 16 - 20h. O manifestaciji na Prečkom možete pročitati na : https://cekate.hr/program/dani-tresnjevke-jug-precko/


Svi zainteresirani trebaju se javiti voditeljima do petka navečer.

Na manifestaciji sudjelujemo u izviđačkim uniformama i žutim maramama (tko ima) odnosno odredskim majicama i radnim maramama.

Osim uniforme svatko treba uzeti ruksak, bocu vode, KABANICU, sendvič i/ili grickalice i ostalu opremu za poludnevni izlet.


Okupljanje za pčelice i poletarce je u subotu u 10h ispred glavnog ulaza u OŠ Alojzija Stepinca (Vrbani III).

Okupljanje za izviđače i istraživače je u subotu u 16h u parku Park Emila Cossetta na Prečkom.


Prijave i eventualna pitanja možete upititi direktno voditeljima ili na:

Matej - 099 689 10 48

Petra - 095 396 4292

68 views0 comments
bottom of page