• oijarun

IZLET NA "ZNANSTVENI PIKNIK"

Znanstveni piknik najveća je manifestacija popularizacije znanosti u Hrvatskoj koja se kao neformalno družanje sa znanošću i umjetnošću provodi već osam godina. Ove godine Znanstveni piknik će se održati u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici u Hrvatskom zagorju, od 27. – 28. rujna 2019. U prekrasnom okruženju dvorca, na otvorenom prostoru, na više od sto izlagačkih/edukatorskih pozicija održavat će se znanstveno popularni program.

IZVOR : web stranice Znanstvenog piknika ( http://znanstvenipiknik.weebly.com/ )


Na 8. Znanstvenom pikniku bit će nam čast predstaviti hrvatske izviđače kroz nekoliko interaktivnih izviđačkih radionica i izazova otvorenih za sve posjetitelje.

Osim sudjelovanja naših starijih izviđača koji će voditi interaktivne aktivnosti želja nam je uključiti što više naših članova u "Znanstveni piknik" koji na zanimljiv, zabavan i poučan način svima pokušava približiti znanost i razne životne vještine.

Zato smo odlučili organizirati odredski izlet u Donju Stubicu za sve članove Odreda izviđača "Jarun".


Izlet će se održati u subotu 28. rujna, točne informacije oko vremena te lokacije polaska i povratka dostavit ćemo naknadno (okvirno vrijeme polaska - 8:00, povratka 17:00 ).

Oblik prijevoza do Piknika i eventualna cijena izleta ovise o broju prijavljenih stoga Vas molimo da se svi zainteresirani što prije (do utorka) javite na iduće brojeve mobitela:

2.-4. razred OŠ - Dora Denić : 099 434 7032

5.-8. razred OŠ - Matej Crnković : 099 689 1048

srednja škola - Luka Preksavec: 099 405 5672


Više o samom Znanstvenom pikniku saznajte na web adresi :

http://znanstvenipiknik.weebly.com/79 views0 comments

Recent Posts

See All