top of page
  • oijarun

Bivak za izviđače u Kamanju

U duhu zajedničkih aktivnosti udruga članica po dobnim kategorijama Savez izviđača Zagreba organizira dvodnevni bivak za dobnu kategoriju izviđača i planinki (5.-8.razred OŠ) u Kamanju.


Bivak će se održati od subote 4. do nedjelje 5. svibnja 2024. godine te će na njoj sudjelovati članovi iz više zagrebačkih izviđačkih udruga, ali i udruga regije Centar.


Bivak se održava u kraj rijeke Kupe, u općini Kamanje, Karlovačka županija - domu ljetovanja Odreda izviđača Jarun od 2010. do 2015. godine.

Program bivka uključuje putovanje na lokaciju, podizanje bivka (šatori i zakloni), kuhanje obroka, večernji zajednički kulturno zabavni program te aktivnosti na vodi ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvoljavali.


Prijava za aktivnost:

Na aktivnost se potrebno prijaviti preko online obrasca do 24.4.2024. godine : https://forms.gle/Mb1s2opYdEBaaCNs9

Kotizacija za aktivnost iznosi 12 Eura te uključuje troškove prehrane, nabavke programskog materijala, organizacije aktivnosti te troškove voditelja.

Prijava se smatra potpunom uz ispunjenu prijavnicu i uplaćenu kotizaciju na odredski račun:

IBAN: HR2023600001101599231

U polje "Opis plaćanja" potrebno je upisati "Bivak za izviđače, ime_i_prezime_sudionika"

Nakon online prijave svi roditelji/skrbnici trebat će u pisanom obliku ispuniti suglasnost za sudjelovanje na aktivnosti Saveza izviđača Zagreba koju ćemo naknadno objaviti.


Putovanje:

Na bivak putujemo vlakom zajedno sa ostalim udrugama sudionicama kako bi iskoristili pravo na besplatna putovanja za učenike osnovnih škola.

Da bi se ostvarilo pravo na navedene pogodnosti svi učesnici trebaju posjedovati aktivne HŽ iskaznice. Molimo sve one koji već posjeduju HŽ iskaznicu da provjere imaju li aktivan učenički profil za školsku godinu 2023./2024. (ukoliko je kartica produljena od početka šk. god. onda sigurno imaju), a one koji još nemaju karticu da istu izrade. Izrada traje nekoliko dana od predaje zahtjeva pa vodite o tome računa, a svi detalji oko izrade nalaze se ovdje:


Okupljanje za polazak će biti na Glavnom kolodvoru, u subotu 4. svibnja u 8:00 sati. Povratak je planiran u nedjelju 5. svibnja oko 19:00 sati na isto mjesto.


Popis opreme:

Konačan popis opreme sudionici će dobiti na sastancima ili direktno od svojih vođa,

ali svakako svatko treba imati vreću za spavanje, karimat/podložak za spavanje/podložak za ležanje, adekvatnu obuću, kabanicu, ruksak za dvodnevni izlet, nožić i baterijsku lampu - ukoliko imate nedoumica oko nabavke opreme slobodno se obratite voditeljima.


VIdimo se,

JAAAARUN




Image by : Microsoft Designer

159 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page